SOC

Saker jag tar med mig från årets SOC.

 • Mattias Karlssons fantastiska prestation. Bästa svenska insats sedan 1998.
 • Marcus Sjöbergs sista insats som förbundskapten, han har varit suverän och kommer att vara saknad på fler sätt än ett.
 • Bredden. Många svenskar gör väldigt insatser och då främst på herrsidan.
 • Publiken. Vet ej om de var fler än förra året men jag tror att det var fler relativt sätt i början av turneringen och sedan så hade man ju önskat sig lapp på luckan under hela helgen. Men vilket tryck det blev med Mattias matcher.  De som var på plats när Karlsson slog Groth och Dima kommer aldrig att glömma det.
 • Volontärerna. Otroligt många som gör ett fantastiskt jobb, vill inte nämna någon framför någon annan, det skulle bli orättvist. Jag ser folk som är där hela dagar och då snackar vi 14-16 timmar per dag. Andra lyckas ta ledigt från sina jobb och hoppa in ett par timmar. Tävlingen hade inte kunnat genomföras utan dessa.
 • Arbetsmässigt. Massor med saker jag tar med mig för att i min roll försöka bidra med ännu mer nästa år.

Kan vara bra för alla att veta att SBTF inte kan genomföra ett enda arrangemang utan hjälp från en lokal organisatör. Detta är inte en one-man-show utan ett samarbete som just nu känns väldigt lyckat även om man såklart ser både potential och utvecklingsområden.

 

5 Kommentarer till SOC


 1. Tomas skriver:

  Grymt bra arrangerat, jag är enormt imponerad över organisationen som man genom åren lyckats bygga upp, med alla volontärer. Det är verkligen ett måste att turneringen finns på samma plats under ett antal år (gärna 4-5år), för att kunna bygga vidare år för år.

 2. Håller med, vilken prestation av Karlsson!

  Tråkigt att Sjöberg slutar, jag tycker han har gjort en gedigen insats och landslaget ser bättre ut än på länge. Roligt med lite (för mig) nya personer i ledande roller i landslaget, t.ex. Kim Nylander. Kanske på sin plats med en presentation av alla de som var coacher på SOC?

 3. Mmm. Det borde nog finnas, håller med. Tar med mig det.

 4. På tal om arrangemang, vad kan man hitta info om SM 2017? På den lokala arrangörens sida (Halmstad BTK) kan man inte hitta något och på arrangören (SBTFs) hemsida ligger fortfarande information och inbjudan till SM 2016..

 5. När Halmstad kommer ut med sin inbjudan så kommer informationen på SBTF:s sida också uppdateras. Off topic och en jobbfråga men jag kan ju enkelt svara så varför inte. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.